Λάβετε έναν κωδικό για επιπλέον έκπτωση 15% Λάβετε τον κωδικό
0
:
0
:
0
:
0
  • Δωρεάν αποστολή
  • 120 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
  • Ελεύθερη ρύθμιση μεγέθους
  • SAVICKI Care+®
  • Δωρεάν χάραξη
Προϊόντα:

Τα προϊόντα που αναζητάτε δεν βρέθηκαν...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησης

Κατηγορίες:

Η κατηγορία που αναζητάτε δεν βρέθηκε...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησης



Πιο συχνή αναζήτηση: Δαχτυλίδια με αποστολή σε 24 ώρες Δαχτυλίδια με διαμάντι Κλασικά δαχτυλίδια Χρυσά δαχτυλίδια Δαχτυλίδια με μαύρο διαμάντι



Πιο συχνή αναζήτηση: Βέρες γάμου 24H Κλασικές βέρες Επίπεδα δαχτυλίδια Βέρες από μαύρο χρυσό Βέρες με διαμάντι



Πιο συχνή αναζήτηση: Καθημερινά κοσμήματα. Χρυσά κοσμήματα Κοσμήματα με διαμάντια

Φωτογραφία του διοργανωτή γάμου Φωτογραφία του διοργανωτή γάμου

1

2

3

4

Διατυπώσεις

5

Σχεδίαση

6

Δεξίωση γάμου

1. Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας

2. Απαντήστε σε ερωτήσεις σχετικά με το εκτιμώμενο κόστος. Θα λάβετε επίσης συμβουλές για πιθανές εξοικονομήσεις!

3. Θα λάβετε μια πλήρη αναφορά κόστους που θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τον προϋπολογισμό σας!

Διαβάστε τον οδηγό μας και απολαύστε την εξοικονόμηση

Φωτογραφία του διοργανωτή γάμου
  • 1

    Γάμος σε άλλη ημέρα εκτός του Σαββάτου ή του χειμώνα

    Η ενοικίαση μιας αίθουσας γάμου την Παρασκευή, την Κυριακή ή στη μέση της εβδομάδας κοστίζει συνήθως λιγότερο από ό,τι το Σάββατο. Επιπλέον, η γαμήλια περίοδος διαρκεί από τον Μάιο έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, οπότε διοργανώνοντας το γάμο τους λιγότερο πολυσύχναστους μήνες, θα κερδίσουμε επιπλέον διαπραγματευτικά επιχειρήματα. Επιπλέον, θα είναι πολύ πιο εύκολο να κλείσουμε φωτογράφο, συγκρότημα και άλλους παρόχους υπηρεσιών σε μια άλλη ημέρα εκτός του Σαββάτου.

    5-10% Εξοικονόμησης

    Οργανώνοντας το γάμο οποιαδήποτε μέρα εκτός του Σαββάτου και τέλη του φθινοπώρου ή του χειμώνα, με εξαίρεση τις γιορτές, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 5-10%!

    Συμβουλές 1/12

  • 2

    Ενοικίαση νυφικού

    Κάθε γυναίκα θέλει να είναι απολύτως μοναδική εκείνη την ημέρα. Ωστόσο, η αγορά ενός νέου νυφικού μπορεί να επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό σας. Αξίζει, λοιπόν, να εξετάσετε το ενδεχόμενο ενοικίασης, καθώς το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο.

    Οι τιμές ενοικίασης φορεμάτων ξεκινούν από μόλις 300 ευρώ.

    Η ενοικίαση ενός νυφικού κοστίζει από 100 έως 500 ευρώ, ενώ η αγορά ενός καινούργιου κοστίζει τουλάχιστον 800 ευρώ! Επομένως, η εξοικονόμηση είναι πραγματικά μεγάλη!

    Συμβουλές 2/12

  • 3

    Ένα κοστούμι από προσφορά που μπορεί να φορεθεί και για άλλες περιστάσεις

    Ο μελλοντικός γαμπρός μπορεί να επιλέξει ένα εκπτωτικό κοστούμι, από τις προσφορές που διοργανώνουν οι περισσότερες γνωστές αλυσίδες καταστημάτων. Παρόλα αυτά, αξίζει να κάνετε διπλή οικονομία, επιλέγοντας ένα κοστούμι που μπορεί να φορεθεί και σε άλλες ειδικές περιστάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια. Με αυτόν τον τρόπο, η εφάπαξ δαπάνη θα είναι σίγουρα λιγότερο επώδυνη. Αξίζει επίσης να θυμάστε ότι οι περισσότερες δημοφιλείς μάρκες προσφέρουν διορθώσεις ραπτικής στα καταστήματά τους, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το κοστούμι στη σιλουέτα σας, χωρίς τη ξόδεψη περιουσίας για ένα αποκλειστικό μοντέλο κατά παραγγελία.

    Εξοικονόμηση έως και -70%

    Φυσικά, η αγορά ενός μοντέρνου γαμήλιου κοστουμιού με τόσο μεγάλη έκπτωση είναι σπάνιο, αλλά οι εκπτώσεις 20-30% είναι απόλυτα πραγματικές. Ο γενικός κανόνας είναι: όσο νωρίτερα ξεκινήσετε το κυνήγι ευκαιριών τόσο το καλύτερο, οπότε αξίζει να παρακολουθείτε τις εκπτώσεις ήδη ένα χρόνο πριν από το γάμο.

    Συμβουλές 3/12

  • 4

    Εποχιακά λουλούδια

    Φυσικά, τα ζωντανά λουλούδια είναι ό,τι πιο όμορφο, και ταυτόχρονα αποτελούν το στιλιστικό μοτίβο του γάμου και της γαμήλιας δεξίωσης. Θα χρειαστείτε πολλά από αυτά για τη διακόσμηση, όπως και για τη νύφη, τις παράνυμφους και τις μητέρες. Εν ολίγοις, για να εξοικονομήσετε χρήματα, αξίζει να στοιχηματίσετε σε εποχιακά λουλούδια.

    Μέχρι και χιλιάδες εξοικονομήσεις χρημάτων

    Για τριαντάφυλλα στα τέλη του Σεπτεμβρίου πρέπει να πληρώσετε έως και 3 φορές περισσότερα από τι τον Αύγουστο. Και για τα ζαντεδέσκια το Νοέμβριο, εώς και 4 φορές περισσότερες από τι το Μάιο!

    Συμβουλές 4/12

  • 5

    Γάμος χωρίς δεξίωση (ή δεξίωση χωρίς ορχήστρα)

    Τον 19ο, αλλά και στις αρχές του 20ού αιώνα, οι γάμοι διαρκούσαν έως και τρεις ημέρες. Το κόστος του γλεντιού είναι ασύγκριτα χαμηλότερο από τον ίδιο τον γάμο, όμως αυξάνει σημαντικά τα έξοδα. Αξίζει να αναρωτηθείτε αν αξίζει, καθώς πολλοί καλεσμένοι θα είναι ούτως ή άλλως κουρασμένοι μετά τη διασκέδαση της προηγούμενης νύχτας. Ωστόσο, αν θέλετε να παρατείνετε το γλέντι μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα, ακυρώνοντας πχ. από την ορχήστρα ή τον DJ.

    Η εξοικονόμηση χρημάτων στο φαγητό και στη μουσική ανέρχεται σε εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες ευρώ.

    Υπολογίζεται οτι το κόστος της δεξίωσης ανέρχεται στο ποσό των 50 ευρώ ανά άτομο. Στην περίπτωση ενός γάμου με 60 άτομα, το κόστος είναι της τάξης των 3.000 ευρώ. Ακόμη και αν τα υπόλοιπα έξοδα περιλαμβάνονται στο συνολικό ποσό, μπορούμε να τα μειώσουμε πχ. ακυρώνοντας την ορχήστρα ή τον DJ, ώστε να μην επιβαρυνθούμε με το κόστος για την πρόσθετη διαμονή και το ίδιο το μουσικό σκηνικό την επόμενη ημέρα.

    Συμβουλές 5/12

  • 6

    Κρύα και αλκοολούχα ποτά από δικούς μας προμηθευτές

    Κατά κανόνα, η γαμήλια βιομηχανία προσθέτει ένα σημαντικό ποσοστό στα ποτά και το αλκοόλ. Για το λόγο αυτό, καλό είναι να ρωτήσετε εξαρχής για τη δυνατότητα να προμηθευτείτε μόνοι σας. Συνιστάται επίσης να αγοράζετε εκ των προτέρων από έναν χονδρέμπορο, καθώς κάθε εξοικονόμηση θα κάνει τη διαφορά. Οι διοργανωτές συνήθως συμφωνούν, όμως προσθέτουν το τέλος φελλού, το οποίο καθιστά αυτή την επιλογή όχι πλέον ιδιαίτερα βιώσιμη. Σε αυτή την περίπτωση, δεν απομένει τίποτα άλλο παρά να διαπραγματευτείτε ένα χαμηλότερο περιθώριο κέρδους.

    Κάντε διαπραγματεύσεις για την τιμή

    Κατά κανόνα, η γαμήλια βιομηχανία προσθέτει ένα υψηλό περιθώριο κέρδους στα ποτά και το αλκοόλ ή χρέωση Cork (χρέωσης φελλού). Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει απλά να διαπραγματευτείτε λίγο!

    Συμβουλές 6/12

  • 7

    Αυτοκίνητο γάμου από έναν συγγενή ή φίλο αντί για ενοικιαζόμενο.

    Σίγουρα έχετε κάποιον συγγενή ή φίλο στην οικογένειά σας που θα χαρεί να σας δανείσει ένα όμορφο αυτοκίνητο για να πάτε στην εκκλησία και την αίθουσα γάμου με στυλ.

    "Ευχαριστώ" αντί για 100€ ή άλλο μεγαλύτερο ποσό

    Οι τιμές για την ενοικίαση ενός γαμήλιου αυτοκινήτου ξεκινούν κατά μέσο όρο από 100€ φτάνοντας εώς και χιλιάδες ευρώ για ένα μοναδικό vintage αυτοκίνητο, ένα σπορ αυτοκίνητο, μια αποκλειστική λιμουζίνα ή ένα Hummer.

    Συμβουλές 7/12

  • 8

    Αυτοκίνητο γάμου με ή χωρίς μινιμαλιστική διακόσμηση

    Αυτό το κόστος δεν είναι το μεγαλύτερο, όμως όπως γνωρίζουμε κάθε ευρώ μετράει... εάν ψάχνετε εξοικονόμηση χρημάτων, αξίζει να επιλέξετε τη διακόσμηση του αυτοκινήτου, για παράδειγμα με τη μορφή σατέν κορδέλας, μπαλονιών ή/και λουλουδιών. Αυτό το είδος μινιμαλισμού παρουσιάζεται πολύ καλά, καθώς όλοι γνωρίζουμε τον χρυσό κανόνα "less is more".

    Οι τιμές για τη διακόσμηση του γαμήλιου αυτοκινήτου ξεκινούν από 100-200 ευρώ

    Φυσικά, δεν υπάρχουν όρια, καθώς όλα εξαρτώνται από το στυλ, το είδος των λουλουδιών που επιλέγονται και την ποιότητα της διακόσμησης. Παρ' όλα αυτά, οι πιο κλασικές διακοσμήσεις μπορούν συχνά να φτιαχτούν από εσάς ή απλά να περιοριστούν σε μινιμαλιστικές διακοσμήσεις που το κόστος τους είναι ελάχιστο.

    Συμβουλές 8/12

  • 9

    DJ αντί για συγκρότημα

    Δεν υπάρχει γάμος χωρίς καλή μουσική, καθώς κυριολεκτικά και μεταφορικά δίνει το ρυθμό της δεξίωσης. Φυσικά, οι τιμές ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό και εξαρτώνται από την κατηγορία των καλλιτεχνών, το ρεπερτόριό τους και την κατάσταση στην αγορά του γάμου. Ωστόσο, αξίζει να έχετε υπόψη σας ότι το κόστος μιας μπάντας με σολίστες είναι συνήθως 2-3 φορές μεγαλύτερη.

    Το κόστος ενός DJ για έναν γάμο κατά μέσο όρο ξεκινάει από 320€ έως 1 700€.

    Τα έξοδα για μια ορχήστρα 2-3 ατόμων με σολίστα είναι έξοδα από 850 έως 4 270 ευρώ. Θα σας υπενθυμίζουμε για την επιλογή των τραγουδιών και τη λίστα με τα απαγορευμένα τραγούδια που δεν θα θέλατε να ακούσετε στο γάμο σας!

    Συμβουλές 9/12

  • 10

    Muffins αντί για παραδοσιακή τούρτα

    Αν και η γαμήλια τούρτα είναι παράδοση, πρέπει να πληρώσετε πολλά για αυτήν. Μια εναλλακτική λύση είναι τα cupcakes τακτοποιημένα με εντυπωσιακό τρόπο. Αυτή η διαφορά θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε ένα ωραίο ποσό και ταυτόχρονα θα αποκτήσετε μια πρωτότυπη διακόσμηση! Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μια μικρή γαμήλια τούρτα για εσάς και τους γονείς σας για να την κόψετε συμβολικά και να περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας με λαχταριστά cupcakes.

    Μια τούρτα γάμου είναι κόστος από 85 έως και πάνω από 250 ευρώ ανά κιλό.

    Κατά κανόνα, θεωρούνται 10 κιλά ανά 100 άτομα, δηλαδή 100 γραμμάρια ανά άτομο, επομένως ακόμη και η φθηνότερη τούρτα για 50 καλεσμένους θα κοστίζει περίπου 100 ευρώ.

    Συμβουλές 10/12

  • 11

    DIY προσκλήσεις γάμου

    Αν τα φτιάξετε μόνοι σας, χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια των μαρτύρων, οικογένειας ή φίλων. Το προσκλητήριο του γάμου σας θα είναι σίγουρα μοναδικό και προσωπικό. Είναι αξία από μόνη της και σίγουρα, ακόμα κι αν δεν είναι τέλεια, θα προκαλούν θερμά συναισθήματα στους αποδέκτες. Το δεύτερο θέμα είναι η αποταμίευση. Φυσικά, όταν κάνετε προσκλήσεις, πρέπει να επενδύσετε το χρόνο σας και να αγοράσετε τα υλικά μόνοι σας, αλλά αξίζει να θυμάστε ότι κατά μέσο όρο ένα προσκλητήριο γάμου κοστίζει περίπου 1 ευρώ

    Η μέση τιμή των γαμήλιων προσκλήσεων ξεκινάει από 0,60 € έως 2,50€

    Προϋπόθεση για την τιμή αυτή είναι η επιλογή ενός διαθέσιμου σχεδίου. Για ένα μεμονωμένο σχέδιο, συνήθως χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον.

    Συμβουλές 11/12

  • 12

    Εκθέσεις γάμου - κυνήγι τάσεων και εκπτώσεων

    Φροντίστε να παρευρεθείτε στις εκθέσεις γάμου, οι οποίες πραγματοποιούνται συνήθως εκτός της γαμήλιας περιόδου, δηλαδή από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάρτιο. Μπορείτε να εμπνευστείτε και να επωφεληθείτε από τις προσφορές των εκθετών. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ρωτήσετε άμεσα για τις λεπτομέρειες!

    Έκπτωση στην έκθεση

    Στην έκθεση γάμου, μπορείτε να κερδίσετε έκπτωση 20% έως 30% εάν αποφασίσετε να κάνετε αγορές κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

    Συμβουλές 12/12

Φωτογραφία του διοργανωτή γάμου

Βέρες γάμου

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα

Διοργανωτής γάμου - τι είναι;

Φωτογραφία του διοργανωτή γάμου

Wedding planner και Dreambook - ποια είναι η διαφορά;

Φωτογραφία του διοργανωτή γάμου

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

  • Προσκλητήρια γάμου και δεξίωσης (εκτύπωση)
  • Προσκλητήρια - φάκελοι και γραμματόσημα
  • Ειδοποιήσεις – φάκελοι και γραμματόσημα

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Κομμωτήριο του γαμπρού
  • Μακιγιέρ
  • Άλλες υπηρεσίες αισθητικής

ΓΑΜΗΛΙΟ ΓΛΕΝΤΙ

  • Φωτογράφος

  • Νυφικό
  • Παπούτσια γάμου για τη νύφη
  • Αξεσουάρ
  • Κοστούμι
  • Πουκάμισο
  • Παπούτσια για τον γαμπρό

Φωτογραφία του προϊόντος

Γαμήλιο Planer

55 €

Πίσω στη διαμόρφωση
Κατηγορίες