Λάβετε έναν κωδικό για επιπλέον έκπτωση 15% Λάβετε τον κωδικό
0
:
0
:
0
:
0
  • Δωρεάν αποστολή
  • 120 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
  • Ελεύθερη ρύθμιση μεγέθους
  • SAVICKI Care+®
  • Δωρεάν χάραξη
Προϊόντα:

Τα προϊόντα που αναζητάτε δεν βρέθηκαν...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησης

Κατηγορίες:

Η κατηγορία που αναζητάτε δεν βρέθηκε...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησηςΠιο συχνή αναζήτηση: Δαχτυλίδια με αποστολή σε 24 ώρες Δαχτυλίδια με διαμάντι Κλασικά δαχτυλίδια Χρυσά δαχτυλίδια Δαχτυλίδια με μαύρο διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Βέρες γάμου 24H Κλασικές βέρες Επίπεδα δαχτυλίδια Βέρες από μαύρο χρυσό Βέρες με διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Καθημερινά κοσμήματα. Χρυσά κοσμήματα Κοσμήματα με διαμάντια

Αξίες Savicki

Να αποτυπώσετε την ομορφιά των καλύτερων στιγμών. Για να παγώσει ο χρόνος. Να μεταφέρει το εφήμερο σε μια νέα διάσταση, δημιουργώντας κάτι εξίσου τέλειο και υπέροχο στη μορφή του - τη διαχρονική τελειότητα. Αυτό κάνουμε εδώ και περισσότερο από 40 χρόνια, δημιουργώντας εξαιρετικά κοσμήματα SAVICKI για εσάς.

Αυτό που μας ξεχωρίζει και κάνει τα προϊόντα μας διαφορετικά από όλα τα άλλα είναι η ικανότητά μας να συνδυάζουμε τέλεια τη χειροτεχνία και την τέχνη. Έχουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που εργάζονται για εμάς, οι οποίοι εκτός από την άριστη δεξιοτεχνία τους, είναι επίσης ανοιχτόμυαλοι και ευαίσθητοι στην πραγματική ομορφιά και το στυλ. Αυτή η μικρή διαφορά θα γίνει αντιληπτή από οποιονδήποτε που εκτιμά την υψηλότερη ποιότητα και την ευγενή, άψογα όμορφη μορφή.

Η ουσία των αξιών μας περιλαμβάνεται σε τρία βήματα:

Ευθύνη

Συναισθήματα

Φροντίδα

Σχέδιο δαχτυλιδιού

Βήμα πρώτο

Ευθύνη

Ξεκινώντας από τους αυστηρούς ελέγχους σχετικά με την προέλευση των πολύτιμων λίθων μας μέχρι τη διαχείριση της προσωπικής ανάπτυξης των εξειδικευμένων υπαλλήλων μας. Κάθε λεπτομέρεια συμβάλλει στο σύνολό του άριστα λειτουργικό μηχανισμό που είναι η μάρκα SAVICKI.

Conflict free diamonds

Διαμάντια από ασφαλείς πηγές

Διασφαλίζουμε ότι τα διαμάντια μας προέρχονται μόνο από νόμιμες και απολύτως ασφαλείς πηγές. Οι εργαζόμενοι στα παράνομα ορυχεία διαμαντιών διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους δουλεύοντας σε πρωτόγονες συνθήκες - χωρίς ιατρική περίθαλψη ή κατάλληλα εργαλεία.

Πολύ συχνά, πρόκειται επίσης για παιδιά τα οποία, όταν εξαναγκάζονται να εργαστούν, χάνουν τη ζωή τους ή υποβάλλονται σε σκληρά βασανιστήρια με στόχο να τους επιβάλουν υπακοή. Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Διαμαντιών προσπαθεί να το καταπολεμήσει εδώ και πολλά χρόνια - δυστυχώς χωρίς επιτυχία.

Λέμε ευθέως ότι είμαστε εναντίον αυτής της σκληρής πρακτικής εξόρυξης και εμπόριου "ματωμένων διαμαντιών".

Γνωρίστε τη Savicki Diamonds®
Φωτογραφία του πιστοποιητικού ποιότητας Savicki
Φωτογραφία των διαμαντιών

Conflict free diamonds

Προστασία του περιβάλλοντος

Αν και η SAVICKI δεν ασχολείται με την εξόρυξη, επιλέγει με μεγάλη προσοχή τους συνεργάτες της για την προμήθεια των θησαυρών της γης που απαιτούνται για τη δημιουργία των κοσμημάτων. Αναγνωρίζουμε ότι η εξόρυξη αποτελεί κεντρικό στοιχείο του έργου μας, το οποίο έχει άμεσο αντίκτυπο στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην οικονομία στο σύνολό της.

Για το λόγο αυτό έχουμε επιλέξει να συνεργαζόμαστε μόνο με ορυχεία των οποίων οι εξορυκτικές πρακτικές είναι προσανατολισμένες στην ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων στον καθαρό αέρα, το νερό, το τοπίο και τη βιοποικιλότητα. Πιστεύουμε ακράδαντα στη διάδοση της κατεύθυνσης της ανάκτησης πολύτιμων υλικών κατά τη διαδικασία ανακύκλωσης. Αυτό θα συμβάλει στη διατήρηση ορισμένων ιδιαίτερων τόπων που αντιπροσωπεύουν την πολιτιστική και οικολογική κληρονομιά του πλανήτη μας.

Βήμα δεύτερο

Συναισθήματα

Ο κύριος σκοπός της δημιουργίας και της χρήσης κοσμημάτων αρραβώνων ή γάμου είναι να αποτυπώσετε τα φευγαλέα συναισθήματα και να τα μετατρέψετε σε ένα μοναδικό ενθύμιο. Η αγάπη σας είναι η έμπνευση για τη δουλειά μας.

Η αγορά κοσμημάτων είναι κάτι περισσότερο από μια δραστηριότητα

Share Your Love

Το σλόγκαν «Share Your Love» δημιουργήθηκε για να γιορτάσει αυτό που είναι πιο σημαντικό - την αγάπη. Αποφασίσαμε να μοιραστούμε αυτήν την αξία μαζί σας δημιουργώντας κοσμήματα που έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν ένα εξαιρετικό μήνυμα. Η διάδοση της αγάπης είναι η μεγαλύτερη υπερηφάνεια μας. Είναι τιμή μας να είμαστε μέρος των ιστοριών αγάπης χιλιάδων πελατών μας. Γίνετε μέλος της ομάδας #ShareYourLove και γιορτάστε την αγάπη κάθε μέρα!

Γνωρίστε τη Savicki Diamonds®
Φωτογραφία του ζευγαριού

Βήμα τρίτο

Φροντίδα

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία μοναδικών κοσμημάτων. Είμαστε επίσης ειδικοί στην εξυπηρέτηση πελατών. Γνωρίζουμε ότι περιμένετε πολλά από εμάς. Θέλουμε να σας δώσουμε ακόμα περισσότερα. Ανακαλύψτε τα οφέλη του SAVICKI CareTM

Η online αγορά κοσμημάτων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη

Γνωρίστε την Savicki Care+®

Είμαστε στη διάθεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς, αλλά και πέραν αυτής. Οι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν κατά την επιλογή του ιδανικού κοσμήματος, την επιλογή μεγέθους ή θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που σας ενδιαφέρουν, αλλά η φροντίδα μας δεν τελειώνει εκεί. Στη Savicki CareTM, προσφέρουμε ένα πακέτο υποστήριξης και υπηρεσιών μετά την αγορά. Γνωρίστε μερικές από αυτές:

Δωρεάν επιστροφή ή αλλαγή έως και 120 ημέρες μετά την αγορά

Εγγύηση εφ΄όρου ζωής για πολύτιμους λίθους

Δωρεάν και επαγγελματικός καθαρισμός

Δωρεάν ρύθμιση μεγέθους

Φωτογραφία του δαχτυλιδιού
Κατηγορίες