Λάβετε έναν κωδικό για επιπλέον έκπτωση 15% Λάβετε τον κωδικό
0
:
0
:
0
:
0
  • Δωρεάν αποστολή
  • 120 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
  • Ελεύθερη ρύθμιση μεγέθους
  • SAVICKI Care+®
  • Δωρεάν χάραξη
Προϊόντα:

Τα προϊόντα που αναζητάτε δεν βρέθηκαν...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησης

Κατηγορίες:

Η κατηγορία που αναζητάτε δεν βρέθηκε...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησηςΠιο συχνή αναζήτηση: Δαχτυλίδια με αποστολή σε 24 ώρες Δαχτυλίδια με διαμάντι Κλασικά δαχτυλίδια Χρυσά δαχτυλίδια Δαχτυλίδια με μαύρο διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Βέρες γάμου 24H Κλασικές βέρες Επίπεδα δαχτυλίδια Βέρες από μαύρο χρυσό Βέρες με διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Καθημερινά κοσμήματα. Χρυσά κοσμήματα Κοσμήματα με διαμάντια

Δες όλα τα δαχτυλίδια

Τοπ 10 δαχτυλίδια αρραβώνων

Ο αρραβώνας είναι μια σημαντική στιγμή που θα θυμάστε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Αξίζει να σκεφτείτε πώς να γιορτάσετε αυτό το γεγονός και να προσθέσετε πραγματική λάμψη σε αυτήν. Μια υπέροχη ιδέα είναι να επιλέξετε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που όχι μόνο θα ταιριάζει με το στυλ της νύφης, αλλά θα είναι και διαχρονικό.

Θα σας βοηθήσει σε αυτό η κατάταξη των δαχτυλιδιών αρραβώνων, η οποία παρουσιάζει τα δαχτυλίδια που επιλέγονται συχνότερα από τους πελάτες μας. Αυτό θα είναι ένας χρήσιμος οδηγός, καθώς τα TOP 10 δαχτυλίδια αρραβώνων μας περιλαμβάνουν μόνο τα πιο μοντέρνα σχέδια. Είναι γνωστό ότι τα γούστα των γυναικών διαφέρουν αρκετά από εκείνα των ανδρών και βλέπουμε τις τάσεις με διαφορετικό τρόπο.

Οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται κοσμήματα ρομαντικού στυλ με ένα μεγάλο διαμάντι στο κέντρο. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι κάθε άνδρας εξοικειωμένος με αυτά τα θέματα, για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε μια κατάταξη των δαχτυλιδιών αρραβώνων.

Αξίζει να κάνετε αυτό το δαχτυλίδι όχι μόνο το πιο σημαντικό αλλά και το πιο όμορφο στο χέρι της μελλοντικής νύφης από τη στιγμή του αρραβώνα. Η επιλογή του κοσμήματος με διαμάντι είναι άκρως ενδεδειγμένη, όχι μόνο λόγω της αξίας του, αλλά και επειδή είναι κομψό, διαχρονικό και επιπλέον η ομορφιά του θα εκτιμηθεί από κάθε γυναίκα. Η λεπτότητα, και η πολύχρωμη λαμπρότητά του του επιτρέπουν να φαίνεται μοναδικό σε κάθε περιβάλλον και το κάνει να ταιριάζει με τα πάντα, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων - μπορείτε να βρείτε τα πιο μοντέρνα σχέδια στην κατάταξη των δαχτυλιδιών αρραβώνων μας. Κατά τη δημιουργία των νυφικών μας κοσμημάτων, καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσουμε μοναδικά δαχτυλίδια αρραβώνων, εκτός από την κατασκευή κοσμημάτων από την υψηλότερη ποιότητα υλικών, τα οποία, μέσω του πρωτότυπου σχεδιασμού, θα δώσουν σε κάθε νύφη τόσο αυτοπεποίθηση όσο και να ανακαλύψει εκ νέου τη θηλυκότητά της.

Επιλέγοντας ένα δαχτυλίδι αρραβώνων από τη SAVICKI, λαμβάνετε την υψηλότερη ποιότητα, εντυπωσιακό σχεδιασμό και διαμάντια που λάμπουν με ένα άψογο φως που θα σας καθοδηγήσει στο υπόλοιπο της κοινής σας ζωής. Το δαχτυλίδι αρραβώνων δεν είναι ένα συνηθισμένο κόσμημα - είναι μια επένδυση, μια διαβεβαίωση της αιώνιας αγάπης σας, ένα δώρο για μια ζωή, γι' αυτό αξίζει να επιλέξετε ένα δαχτυλίδι που μια γυναίκα θα φοράει καθημερινά με ευχαρίστηση και υπερηφάνεια. Έτσι, πριν επιλέξετε το "ένα και μοναδικό", αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα TOP 10 δαχτυλίδια αρραβώνων μας και να εμπνευστείτε από τα πιο δημοφιλή δαχτυλίδια.

Κατηγορίες