Λάβετε έναν κωδικό για επιπλέον έκπτωση 15% Λάβετε τον κωδικό
0
:
0
:
0
:
0
  • Δωρεάν αποστολή
  • 120 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
  • Ελεύθερη ρύθμιση μεγέθους
  • SAVICKI Care+®
  • Δωρεάν χάραξη
Προϊόντα:

Τα προϊόντα που αναζητάτε δεν βρέθηκαν...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησης

Κατηγορίες:

Η κατηγορία που αναζητάτε δεν βρέθηκε...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησηςΠιο συχνή αναζήτηση: Δαχτυλίδια με αποστολή σε 24 ώρες Δαχτυλίδια με διαμάντι Κλασικά δαχτυλίδια Χρυσά δαχτυλίδια Δαχτυλίδια με μαύρο διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Βέρες γάμου 24H Κλασικές βέρες Επίπεδα δαχτυλίδια Βέρες από μαύρο χρυσό Βέρες με διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Καθημερινά κοσμήματα. Χρυσά κοσμήματα Κοσμήματα με διαμάντια

Conflict free diamonds

Η εταιρεία Savicki δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την άνεση των πελατών της. Φροντίζουμε τα κοσμήματα που παραλαμβάνουμε να είναι κατασκευασμένα μόνο από υλικά νόμιμων πηγών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συμμετέχουμε κι εμείς στην εκστρατεία για την προώθηση της χρήσης εγγυημένων διαμαντιών conflict-free.

Λογότυπο πιστοποιητικού διαμαντιών Λογότυπο πιστοποιητικού διαμαντιών Λογότυπο πιστοποιητικού διαμαντιών
Μάθετε περισσότερα
Λογότυπο πιστοποιητικού διαμαντιών

Πιστοποιημένη προέλευση

Ελέγχουμε προσεκτικά την προέλευση όλων των διαμαντιών μας. Οι προμηθευτές μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες.

Έμπιστοι προμηθευτές

Συνεργαζόμαστε μόνο με προμηθευτές που έχουμε επιλέξει προσεκτικά. Οι συνεργάτες μας είναι μόνο οι καλύτεροι προμηθευτές της αγοράς.

Μοναδικά κοσμήματα

Τα κοσμημάτων SAVICKI διακοσμούνται μόνο με διαμάντια από νόμιμες πηγές.

Λογότυπο πιστοποιητικού διαμαντιών

Kimberley Process Certification Scheme

Στις 5 Νοεμβρίου 2002 στην Ελβετία - 36 χώρες και η Ευρωπαϊκή Κοινότητα ανέλαβαν επίσημα τον αγώνα κατά του εμπορίου διαμαντιών από περιοχές συγκρούσεων, υιοθετώντας την «Διακήρυξη Ιντερλάκεν».

Με αυτόν τον τρόπο, οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν να σεβαστούν το έγγραφο «Kimberley Process Certification Scheme» που ρυθμίζει το σύστημα πιστοποίησης για την εμπορία ακατέργαστων διαμαντιών.

Κάθε κόσμημα με διαμάντια συνοδεύεται από ένα έντυπο Conflict-Free που επιβεβαιώνει ότι τα διαμάντια που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του προέρχονται από νόμιμες πηγές.

Savicki Diamonds

Προσεκτικά επιλεγμένα διαμάντια

Τα διαμάντια στα κοσμήματά μας αποτελούν εγγύηση ποιότητας για πάντα. Κάθε ένας από τους λίθους
που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των κοσμημάτων SAVICKI πληρούν όλα τα κριτήρια της υψηλότερης ποιότητας.

Μάθετε περισσότερα για τα διαμάντια Savicki

Σχετικά με την παράνομη εξόρυξη διαμαντιών

Οι εργαζόμενοι στα παράνομα ορυχεία διαμαντιών διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους, δουλεύοντας σε πρωτόγονες συνθήκες - χωρίς ιατρική περίθαλψη ή κατάλληλα εργαλεία.

Πολύ συχνά πρόκειται επίσης για παιδιά τα οποία, όταν εξαναγκάζονται να εργαστούν, χάνουν τη ζωή τους ή υποβάλλονται σε σκληρά βασανιστήρια με στόχο να τους επιβάλουν υπακοή. Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Διαμαντιών προσπαθεί να καταπολεμήσει αυτή την πρακτική εδώ και πολλά χρόνια - δυστυχώς χωρίς επιτυχία.

Η SAVICKI συμφωνεί πλήρως με τη δήλωση του πρώην Βρετανού υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος μίλησε για την παράνομη εξόρυξη διαμαντιών στον ΟΗΕ με αυτόν τον τρόπο:

"Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το διαμάντι που βάλαμε στο δάχτυλο ενός αγαπημένου μας προσώπου δεν ήταν η αιτία να κόψουμε ένα δάχτυλο ή ένα χέρι ενός παιδιού".

Λογότυπο πιστοποιητικού διαμαντιών
Λογότυπο πιστοποιητικού διαμαντιών

Διαμάντια από ασφαλείς πηγές

Διασφαλίζουμε ότι τα διαμάντια μας προέρχονται μόνο από νόμιμες και απόλυτα ασφαλείς πηγές.

Λέμε ευθέως ότι είμαστε εναντίον αυτής της σκληρής πρακτικής εξόρυξης και εμπορίας "ματωμένων" διαμαντιών.

Οι συνεργάτες μας είναι ειδικά επιλεγμένες εταιρείες, που έχουμε διαλέξει προσεκτικά από όλους τους προμηθευτές που διατίθενται στην αγορά.

Κάθε φορά, ελέγχουμε προσεκτικά όλα τα πιστοποιητικά που λαμβάνουμε, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας διαμάντια απαλλαγμένα από συγκρούσεις, τα οποία πληρούν τα πρότυπα Savicki DiamondsTM που κοσμούν τα κοσμήματά μας.

Κατηγορίες