Λάβετε έναν κωδικό για επιπλέον έκπτωση 15% Λάβετε τον κωδικό
0
:
0
:
0
:
0
  • Δωρεάν αποστολή
  • 120 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
  • Ελεύθερη ρύθμιση μεγέθους
  • SAVICKI Care+®
  • Δωρεάν χάραξη
Προϊόντα:

Τα προϊόντα που αναζητάτε δεν βρέθηκαν...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησης

Κατηγορίες:

Η κατηγορία που αναζητάτε δεν βρέθηκε...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησηςΠιο συχνή αναζήτηση: Δαχτυλίδια με αποστολή σε 24 ώρες Δαχτυλίδια με διαμάντι Κλασικά δαχτυλίδια Χρυσά δαχτυλίδια Δαχτυλίδια με μαύρο διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Βέρες γάμου 24H Κλασικές βέρες Επίπεδα δαχτυλίδια Βέρες από μαύρο χρυσό Βέρες με διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Καθημερινά κοσμήματα. Χρυσά κοσμήματα Κοσμήματα με διαμάντια

Σχέδιο δαχτυλιδιού

Ο κόσμος Savicki

Γνωρίστε τον κόσμο της μάρκας που δημιουργεί κοσμήματα για πάνω από 40 χρόνια και αποτελεί μέρος των πιο όμορφων στιγμών της ζωής σας. Από το 1976, έχουμε την τιμή να δημιουργούμε αναμνήσεις από σημαντικά γεγονότα της ζωής - αρραβώνα, γάμο ή βάπτιση. Η δεξιοτεχνία των κοσμημάτων μας συμπληρώνεται με μεράκι και τη σκέψη να γίνει λάβαρο αξέχαστων στιγμών. Η μάρκα SAVICKI σέβεται όχι μόνο την ομορφιά αλλά και την ασφάλεια και άνεση των αγορών.

Μάθετε τι είναι η SAVICKI Care+®

Φωτογραφία του πιστοποιητικού ποιότητας Savicki

Ποιότητα πέρα από τις προσδοκίες

Savicki diamonds

Η Savicki θέτει την ασφάλεια και την άνεση των πελατών της σε προτεραιότητα. Βεβαιωνόμαστε ότι τα κοσμήματα που παραλαμβάνουμε είναι κατασκευασμένα μόνο από υλικά που προέρχονται από νόμιμες πηγές.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συμμετέχουμε κι εμείς στην εκστρατεία για την προώθηση της χρήσης εγγυημένων conflict-free διαμαντιών.

Λογότυπο πιστοποιητικού διαμαντιών

Γνωρίστε τα διαμάντια Savicki

Φωτογραφία των διαμαντιών
Φωτογραφία του πιστοποιητικού ποιότητας Savicki

Προσεκτικά προετοιμασμένο και συσκευασμένο

Πιστοποιητικό ποιότητας SAVICKI

Το πιστοποιητικό ποιότητας εκδίδεται απευθείας από τη SAVICKI για κάθε παραγγελία. Όλες οι παράμετροι που καθορίζουν το προϊόν μας περιγράφονται με βάση την αξιολόγηση των πιστοποιημένων εμπειρογνωμόνων μας σε θέματα κοσμημάτων.

Στη μάρκα SAVICKI θα βρείτε μόνο κοσμήματα με σαφώς σημειωμένες παραμέτρους προϊόντος, ενώ η ποιότητα κάθε προϊόντος πιστοποιείται με ολόγραμμα και την υπογραφή ενός ειδικού της SAVICKI που επιβεβαιώνει τη γνησιότητα του πιστοποιητικού.

Μάθετε περισσότερα

Δημιουργούμε κοσμήματα με πάθος εδώ και 46 χρόνια

Δικό μας εργαστήριο από το 1976

Διαθέτουμε το δικό μας εργαστήριο στην Πολωνία από το 1976. Περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας των κοσμηματοπωλών μας μας επέτρεψαν να δημιουργήσουμε μια μοναδική προσφορά και πρωτότυπες παραγγελίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.

Δημιουργούμε κοσμήματα με πάθος εδώ και χρόνια

Διατηρήστε τα συναισθήματα των πιο όμορφων στιγμών, σταματήστε το χρόνο και αποτυπώστε ό,τι είναι φευγαλέο. Το κοσμηματοποιίο SAVICKI προσφέρει κοσμήματα υψηλής ποιότητας, ιδανικά για κάθε περίσταση.

Από την ιδέα στην πραγματοποίηση

Διαχρονικές συλλογές Savicki

Κάθε μία από τις συλλογές των δαχτυλιδιών της SAVICKI έχει δημιουργηθεί για να αφηγηθεί μια διαφορετική, συγκινητική ιστορία μεγάλης αγάπης. Αυτό το μοναδικό σύμβολο αρραβώνων έχει σχεδιαστεί για να ενθουσιάζει και να συγκινεί, αποτελώντας έναν ισόβιο δεσμό μεταξύ δύο ερωτευμένων ανθρώπων. Βρείτε το δαχτυλίδι αρραβώνων των ονείρων σας ανάμεσα στις συλλογές μας - από τον μινιμαλισμό, τον ρομαντισμό και τον μοντερνισμό, επιλέξτε ένα στυλ που θα αγαπήσετε!

Μάθετε περισσότερα

Φωτογραφία του δαχτυλιδιού
Φωτογραφία του ζευγαριού
Φωτογραφία του ζευγαριού

Τα συναισθήματά σας είναι η έμπνευσή μας

Share Your Love

Το σύνθημα Share Your Love δημιουργήθηκε για να γιορτάσει αυτό που είναι πιο σημαντικό - την αγάπη. Αποφασίσαμε να μοιραστούμε αυτή την αξία μαζί σας, τόσο δημιουργώντας κοσμήματα γεμάτα συμβολισμό όσο και συμβάλλοντας σε φιλανθρωπικές δράσεις. Η διάδοση της αγάπης είναι η μεγαλύτερη υπερηφάνειά μας. Έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε στις ιστορίες αγάπης χιλιάδων πελατών μας. Μπείτε στις τάξεις του #ShareYourLove και γιορτάστε την αγάπη κάθε μέρα!

Μάθετε τις αξίες της μάρκας μας

Η ομορφιά, αν και είναι ο τομέας μας, δεν είναι το μόνο πράγμα που μας ενδιαφέρει. Η μάρκα SAVICKI έχει να κάνει με τη δύναμη της αγάπης και το ενδιαφέρον για την άνεση και την ασφάλεια.

Φωτογραφία του δαχτυλιδιού

Ευθύνη

Συνεργαζόμαστε με διάφορους οργανισμούς για να τους υποστηρίξουμε στην επίτευξη των θεσμοθετημένων στόχων τους.

Φωτογραφία του χεριού

Εμπειρίες

Η αγορά κοσμημάτων είναι κάτι περισσότερο από μια δραστηριότητα, είναι ένα συναίσθημα ζωής. Ξέρουμε πώς να τα φροντίζουμε.

Φωτογραφία του χεριού

Φροντίδα

Είμαστε στη διάθεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς, αλλά και πέραν αυτής.

Μάθετε για τις αξίες μας
Κατηγορίες