Λάβετε έναν κωδικό για επιπλέον έκπτωση 15% Λάβετε τον κωδικό
0
:
0
:
0
:
0
  • Δωρεάν αποστολή
  • 120 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
  • Ελεύθερη ρύθμιση μεγέθους
  • SAVICKI Care+®
  • Δωρεάν χάραξη
Προϊόντα:

Τα προϊόντα που αναζητάτε δεν βρέθηκαν...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησης

Κατηγορίες:

Η κατηγορία που αναζητάτε δεν βρέθηκε...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησηςΠιο συχνή αναζήτηση: Δαχτυλίδια με αποστολή σε 24 ώρες Δαχτυλίδια με διαμάντι Κλασικά δαχτυλίδια Χρυσά δαχτυλίδια Δαχτυλίδια με μαύρο διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Βέρες γάμου 24H Κλασικές βέρες Επίπεδα δαχτυλίδια Βέρες από μαύρο χρυσό Βέρες με διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Καθημερινά κοσμήματα. Χρυσά κοσμήματα Κοσμήματα με διαμάντια

Η υπόσχεσή μας, η άνεσή σας

Φωτογραφία του λογότυπου της Savicki Care

Διασφάλιση και ασφάλεια εφ' όρου ζωής
μετά την αγορά των δαχτυλιδιών αρραβώνων και των δαχτυλιδιών γάμου

Η μοναδική υπηρεσία του είδους της που διασφαλίζει τα πολυτελή κοσμήματά σας για γενιές και γενιές.

Εγγύηση εκπλήρωσης των προσδοκιών

Προσφέρουμε περισσότερα
από όσα περιμένετε

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία μοναδικών κοσμημάτων. Είμαστε επίσης ειδικοί στην εξυπηρέτηση πελατών. Ξέρουμε ότι περιμένετε πολλά από εμάς. Ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα του νέου προτύπου εξυπηρέτησης κοσμηματοποιών SAVICKI Care+®.

Εικόνα κοσμηματοπώλη
Εικόνα κοσμηματοπώλη

Γιατί αξίζει να χρησιμοποιήσετε την εξαιρετική προστασία της SAVICKI Care+®?

Νέο πρότυπο
φροντίδας κοσμημάτων

Επιλέγοντας την υπηρεσία SAVICKI Care+®, δεν αγοράζετε μόνο σιγουριά και ασφάλεια. Αγοράζετε πρόσβαση στη μοναδική υπηρεσία στην αγορά κοσμημάτων που σας εγγυάται την ασφάλεια των αγορών σας. Η υπηρεσία SAVICKI Care+® δημιουργήθηκε για να μπορείτε να απολαμβάνετε το πολυτελές προϊόν σας και να επικεντρώνεστε στον προγραμματισμό μιας από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Γιατί να επωφεληθείτε από την ειδική προστασία της SAVICKI Care+®?

Οφέλη της υπηρεσίας
SAVICKI Care+®

Πρότυπο

SAVICKI Care+®

Διόρθωση μεγέθους
Δωρεάν για μία φορά
Απεριόριστη εφ’ όρου ζωής
Δωρεάν επιστροφή
120 ημέρες
365 ημέρες
Δωρεάν χάραξη
Ναι
ΝΑΙ
+ δωρεάν αλλαγή περιεχομένου
Εγγύηση
2 χρόνια
Εφ’ όρου ζωής
διευρυμένη
Καθαρισμός
των κοσμημάτων SAVICKI
Δωρεάν μια φορά το χρόνο
Δωρεάν
χωρίς όριο
Επισκευή κοσμημάτων
Επί πληρωμής
Δωρεάν
Τροποποίηση δαχτυλιδιού
Επί πληρωμής
Δωρεάν
Έκπτωση στην αγορά σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής
Χωρίς έκπτωση
25%

Η αιώνια λάμψη των κοσμημάτων
μεταφέρεται
από τη μια
γενιά στην άλλη.

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων ή οι βέρες γλαμου της SAVICKI που φοριούνται καθημερινά απαιτούν λίγη προσοχή. Χάρη στην υπηρεσία της SAVICKI Care+®, θα διατηρήσετε την αρχική τους λάμψη για πάντα.

Κάθε προϊόν της SAVICKI που βγαίνει από το εργαστήριο κοσμημάτων μας πληρεί πρωτόγνωρα πρότυπα ποιότητας. Τα καλύτερης ποιότητας μεταλλεύματα που χρησιμοποιούνται σε αυτά, κάνουν το δαχτυλίδι αιώνιο σύμβολο αγάπης.

Φωτογραφία του δαχτυλιδιού

Πολύτιμες επικαλύψεις
σταθερομένες για χρόνια

Οι επιχρυσωμένες με ρόδιο και πλατίνα επιφάνειες μπορούν να χάσουν τις ιδιότητές τους με την πάροδο του χρόνου. Επιλέγοντας το πρόγραμμα SAVICKI Care+® δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι' αυτό. Εντελώς δωρεάν, θα αναπληρώσουμε την επίστρωση στο δαχτυλίδι σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη λάμψη του όπως την ημέρα που το παραλάβατε.

Κοσμήματα γεμάτα λάμψη
για πάντα;

Τα κοσμήματα που φοριούνται συχνά - ειδικά τα δαχτυλίδια αρραβώνων και οι βέρες - χρειάζονται που και που φροντίδα για να μην χάσουν την αρχική τους ομορφιά. Όλα τα στοιχεία των κοσμημάτων, ανεξαιρέτως, καποια στιγμή αρχίζουν να λερώνονται και να γίνονται όλο και λιγότερο λαμπερά. Για να διατηρήσετε ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στα κοσμήματά σας, θα λάβετε από εμάς μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού κοσμημάτων - εντελώς δωρεάν.

Υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες δεν έχετε καμία επιρροή.
Ωστόσο, μπορείτε να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες.

Αγοράζοντας κοσμήματα από το κατάστημα SAVICKI, δεν λαμβάνετε μόνο ένα όμορφο προϊόν, αλλά και τη διαβεβαίωση της υψηλότερης ποιότητας και της φροντίδας του πελάτη. Ωστόσο, δεν έχουμε τον έλεγχο όλων των καθημερινών καταστάσεων. Επιλέγοντας το SAVICKI Care+®, η επισκευή του δαχτυλιδιού σας ή των βερών σας είναι εντελώς δωρεάν.

Προσαρμογή μεγέθους εφ' όρου ζωής

Το δαχτυλίδι αρραβώνων ή μία βέρα γάμου είναι επιλογή για μία ζωή. Εάν για οποιονδήποτε λόγο αποφασίσετε ότι το μέγεθος του κοσμήματός σας πρέπει να αλλάξει, μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία προσαρμογής μεγέθους.

Εφ΄όρου ζωής
διασφάλιση μετά την αγορά

Αυτή η εγγύηση εξασφαλίζει ότι το κόσμημά σας θα επισκευαστεί σε περίπτωση που το διαμάντι θα θρυμματιστεί ή χαθεί. Αυτό σας δίνει τη βεβαιότητα ότι το αποκλειστικό σας δαχτυλίδι αξίζει την τιμή του.

Δωρεάν μεγέθυνση διαμαντιών
στο δαχτυλίδι αρραβώνων SAVICKI

Εάν διαπιστώσετε ότι το διαμάντι που είναι τοποθετημένο στο δαχτυλίδι σας είναι πολύ μικρό, μπορείτε να το μεγαλώσετε δωρεάν. Το μόνο κόστος που θα επιβαρυνθείτε είναι το κόστος του πολύτιμου λίθου. Η υπηρεσία τοποθέτησης νέου διαμαντιού είναι εντελώς δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε έναν κατάλογο με διαθέσιμα διαμάντια που θα ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προσδοκίες σας. Μόλις τοποθετηθεί το νέο σας διαμάντι, θα ανανεώσουμε επίσης το δαχτυλίδι αρραβώνων ή τις βέρες σας ώστε να δείχνει απίστευτα τέλειο.

Δωρεάν αλλαγή πολύτιμης πέτρας με μια άλλη

Ίσως το έντονο κόκκινο χρώμα του ρουμπινιού είναι πολύ προκλητικό για εσάς και η πρασινάδα του σμαραγδιου να μην ταιριάζει στον χαρακτήρα σας. Ανταλλάξτε τον τρέχοντα πολύτιμο λίθο σας με έναν άλλο πολύτιμο λίθο ή διαμάντι της επιλογής σας. Εκπληρώστε τις ενδόμυχες προσδοκίες σας.

Αφιερωμένος σύμβουλος
Διαθέσιμος 7 ημέρες την εβδομάδα

Θέτουμε την ομάδα των επαγγελματιών μας στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε σχετικά με την επιλογή κοσμημάτων για κάθε περίσταση. Θα σας συνοδεύσουν επίσης σε όλη τη διαδικασία επιστροφής ή αλλαγής των παραμέτρων των κοσμημάτων σας.

Ειδική προσφορά
διαθέσιμη αποκλειστικά για τους πελάτες SAVICKI

Επιλέγοντας την μάρκα SAVICKI, γίνεστε και μέλος της μοναδικής ομάδας πελατών SAVICKI. Για να ανταμώσουμε την εμπιστοσύνη σας, χαρίζουμε μοναδικές προσφορές αφιερωμένες μόνο στους πελάτες μας. Με την αγορά ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων, θα λάβετε έκπτωση 24% στις βέρες γάμου. Αποφασίζοντας για τις βέρες SAVICKi, θα πλαισιώσουμε δωρεάν ένα διαμάντι 0,01 ct σε μια γυναικεία βέρα. Αυτό είναι μόλις η αρχή.

Κοσμήματα σχεδιασμένα κατά παραγγελία

Οι σχεδιαστές μας είναι στη διάθεσή σας. Θα σχεδιάσουμε μοναδικά κοσμήματα σύμφωνα με την ιδέα σας. Διαθέτουμε το δικό μας εργαστήριο κοσμημάτων, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στα πιο δύσκολα σχέδια.

Συμβουλές για
κοσμήματα αρραβώνα και γάμου

Είμαστε ειδικοί στον τομέα του Wedding&Engagement. Θα αναλάβουμε όλη τη διαδικασία από το πρώτο σας μήνυμα μέχρι την τελευταία στιγμή, που θα πείτε ο ένας στον άλλον τη μαγική λέξη "ΝΑΙ".

Είμαστε μαζί σας σε σημαντικές στιγμές

Ψάχνετε για ένα ξεχωριστό δώρο για την επέτειό σας; Ίσως πλησιάζει κάποια άλλη σημαντική στιγμή, όπως η γέννηση ενός παιδιού; Οι ειδικοί της SAVICKI θα φροντίσουν ώστε κάθε μια από αυτές τις στιγμές να στεφθεί με όμορφα κοσμήματα που θα δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις μαζί σας.

Κατηγορίες