Λάβετε έναν κωδικό για επιπλέον έκπτωση 15% Λάβετε τον κωδικό
0
:
0
:
0
:
0
  • Δωρεάν αποστολή
  • 120 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
  • Ελεύθερη ρύθμιση μεγέθους
  • SAVICKI Care+®
  • Δωρεάν χάραξη
Προϊόντα:

Τα προϊόντα που αναζητάτε δεν βρέθηκαν...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησης

Κατηγορίες:

Η κατηγορία που αναζητάτε δεν βρέθηκε...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησηςΠιο συχνή αναζήτηση: Δαχτυλίδια με αποστολή σε 24 ώρες Δαχτυλίδια με διαμάντι Κλασικά δαχτυλίδια Χρυσά δαχτυλίδια Δαχτυλίδια με μαύρο διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Βέρες γάμου 24H Κλασικές βέρες Επίπεδα δαχτυλίδια Βέρες από μαύρο χρυσό Βέρες με διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Καθημερινά κοσμήματα. Χρυσά κοσμήματα Κοσμήματα με διαμάντια

Πιστοποιητικά ποιότητας διαμαντιών

Για την κατασκευεί κοσμημάτων, οι κοσμηματοποιοί μας χρησιμοποιούν πάντα την ποσότητα μεταλλεύματος που εξασφαλίζει, τη μακροζωία και την υψηλότερη ποιότητα του προϊόντος. Σε πολλά κοσμηματοπωλεία μπορείτε να βρείτε δαχτυλίδια, βέρες, βραχιόλια και άλλα προϊόντα στην παραγωγή των οποίων χρησιμοποιείται μικρή ποσότητα πρώτης ύλης για να επιτευχθεί χαμηλότερη τιμή, εις βάρος της ποιότητας. Οι πληροφορίες σχετικά με το πραγματικό βάρος του προϊόντος συχνά παραλείπονται. Τέτοια κοσμήματα είναι επιρρεπή στην παραμόρφωση και σε πιο σοβαρές ζημιές στο μέλλον. Στην προσφορά της μάρκας SAVICKI θα βρείτε μόνο κοσμήματα με σαφώς αναγραφόμενο βάρος, ενώ η ποιότητα κάθε προϊόντος επιβεβαιώνεται με κατάλληλο πιστοποιητικό.

Πιστοποιητικά διαμαντιών

Πιστοποιητικά διαμαντιών

Όλα τα διαμαντένια προϊόντα είναι επιπλέον πιστοποιημένα για την αξία και τις ιδιότητές τους. Για πέτρες βάρους άνω του 1,00 ct, πρόκειται για πιστοποιητικά που εκδίδονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεμολογίας (IGI), το HRD Antwerp ή το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεμολογίας (GIA). Τα διαμάντια με βάρος μικρότερο από 1,00 ct φέρουν έγγραφο που εκδίδεται απευθείας από τη SAVICKI, με βάση την εκτίμηση των πιστοποιημένων εμπειρογνωμόνων μας για την εκτίμηση των διαμαντιών.

Διασφάλιση ποιότητας

Διασφάλιση ποιότητας

Όλα τα χρυσά, ασημένια, πλατινένια και κοσμήματα από τιτάνιο που προσφέρονται στο κατάστημα SAVICKI συνοδεύονται από εφ'όρου ζωής εγγύηση διαμαντιών.

Η εγγύησή μας αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι κάνετε τη σωστή επιλογή - μια εξαιρετική εγγύηση για την αξία της αγοράς σας.

Η εφ΄όρου ζωής εγγύηση για τα διαμάντια SAVICKI ισχύει για αγορές κοσμημάτων με διαμάντια αξίας άνω των 250 ευρώ. Καλύπτει ελαττώματα στα διαμάντια με τη μορφή θραύσης, σπασίματος και απώλειας, μόνο στην περίπτωση της αρχικής θέσης του διαμαντιού.

Η εφ' όρου ζωή εγγύηση δεν καλύπτει καταστάσεις που σχετίζονται με κλοπή, εξαφάνιση ή απώλεια κοσμήματος. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα τα οποία διαθέτουν διαμάντια, καλύπτονται από δωρεάν υπηρεσίες καθαρισμού και ελέγχου των διαμαντιών, τις οποίες ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει σε εμάς όσο συχνά χρειάζεται.

Εγγύηση για τις βέρες

Εγγύηση για τις βέρες

Όλες οι χρυσές, ασημένιες, πλατινένιες και βέρες από τιτάνιο που προσφέρει η SAVICKI συνοδεύονται από διετή εγγύηση έναντι κατασκευαστικών ελαττωμάτων.

Αυτό σας προσφέρει μια αγορά χωρίς κίνδυνο και εξαιρετική προστασία της αξίας αγοράς. Η εγγύηση καλύπτει τα κατασκευαστικά ελαττώματα καθώς και τον καθαρισμό και τον ποιοτικό έλεγχο του μεταλλικού κράματος για περίοδο δύο ετών.

Ωστόσο, δεν καλύπτει μηχανικές ζημιές, δηλαδή βαθουλώματα, γδαρσίματα ή ακατάλληλη χρήση και συντήρηση των προϊόντων μας! Η πραγματοποίηση επισκευών ή αλλαγών μεγέθους εκτός της SAVICKI θα ακυρώσει την εγγύηση.

Διαμάντια από ασφαλές πηγές

Διαμάντια από ασφαλές πηγές

Φροντίζουμε επίσης ότι τα διαμάντια μας προέρχονται μόνο από νόμιμες και πλήρως ασφαλείς πηγές.

Λέμε ευθέως ότι είμαστε εναντίον της σκληρής πρακτικής εξόρυξης και εμπορίας "ματωμένων" διαμαντιών.

Οι συνεργάτες μας είναι ειδικά επιλεγμένες εταιρείες που έχουμε επιλέξει προσεκτικά από όλους τους προμηθευτές που διατίθενται στην αγορά.

Κάθε φορά, ελέγχουμε προσεκτικά όλα τα πιστοποιητικά που λαμβάνουμε, ώστε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας ότι τα διαμάντια που στολίζουν τα κοσμήματά μας, είναι ελεύθερα από συγκρούσεις.

Μάθετε περισσότερα
Κατηγορίες