Λάβετε έναν κωδικό για επιπλέον έκπτωση 15% Λάβετε τον κωδικό
0
:
0
:
0
:
0
 • Δωρεάν αποστολή
 • 120 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
 • Ελεύθερη ρύθμιση μεγέθους
 • SAVICKI Care+®
 • Δωρεάν χάραξη
Προϊόντα:

Τα προϊόντα που αναζητάτε δεν βρέθηκαν...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησης

Κατηγορίες:

Η κατηγορία που αναζητάτε δεν βρέθηκε...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησηςΠιο συχνή αναζήτηση: Δαχτυλίδια με αποστολή σε 24 ώρες Δαχτυλίδια με διαμάντι Κλασικά δαχτυλίδια Χρυσά δαχτυλίδια Δαχτυλίδια με μαύρο διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Βέρες γάμου 24H Κλασικές βέρες Επίπεδα δαχτυλίδια Βέρες από μαύρο χρυσό Βέρες με διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Καθημερινά κοσμήματα. Χρυσά κοσμήματα Κοσμήματα με διαμάντια

Εγγύηση


 1. Όλα τα χρυσά, ασημένια και πλατινένια κοσμήματα, με αξία άνω των 250 EUR, που προσφέρονται στο κατάστημα SAVICKI καλύπτονται από εγγύηση διαμαντιών εφ΄όρου ζωής. Η εγγύησή μας είναι μια ακόμη απόδειξη ότι κάνετε τη σωστή επιλογή, μια εξαιρετική διασφάλιση της αξίας της αγοράς σας.
 2. Η εγγύηση είναι Savicki 1976 sp. z o.o., ul. Frezerów 3 I pietro, lok. II.9, 20-209 Lublin.
 3. Ο όρος "αιώνια" αναφέρεται στην περίοδο κατά την οποία τα ανωτέρω περιγραφόμενα προϊόντα υπάρχουν στην αρχική τους μορφή, δηλαδή στη μορφή με την οποία αγοράστηκαν από τη SAVICKI. Οποιαδήποτε τροποποίηση της μορφής συνεπάγεται την ακύρωση της εγγύησης.
 4. Η εγγύηση καλύπτει ελαττώματα στα διαμάντια όπως: θρυμματισμοί, θραύσεις και απώλειες, μόνο στην περίπτωση της αρχικής θέσης του διαμαντιού.
 5. Η εγγύηση εφ΄ όρου ζωής δεν καλύπτει περιπτώσεις κλοπής, εξαφάνισης ή απώλειας του διαμαντιού ή εσκεμμένης φθοράς του.
 6. Η εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας στο κόσμημα, ιδίως η επισκευή, ακυρώνει την εγγύηση.
 7. Στα πλαίσια της εγγύησης, η SAVICKI δικαιεί να αποκαταστήσει το ελάττωμα αντικαθιστώντας το διαμάντι.
 8. Η άσκηση των δικαιωμάτων εγγύησης δεν αποκλείει, περιορίζει ή αναστέλλει τα δικαιώματα του αγοραστή που απορρέουν από τις διατάξεις περί εγγύησης για ελαττώματα των πωληθέντων αγαθών.
 9. Τα αιτήματα εγγύησης υποβάλλονται με τη χρήση του εντύπου στην παρούσα διεύθυνση. Οι αιτήσεις πρέπει να αποστέλλονται στο info@savicki.gr
 10. Μετά την παραλαβή της αίτησης, η SAVICKI θα σας ενημερώσει αν αναγνωρίζει την εγγύηση ή αν είναι απαραίτητη η εξέτάση του προϊόντος. Εάν είναι απαραίτητο να εξεταστούν τα εμπορεύματα, η SAVICKI θα στείλει ταχυμεταφορέα. Τα έξοδα του ταχυμεταφορέα τα καλύπτει η SAVICKI, εκτός εάν η εγγύηση αποδειχθεί αβάσιμη. Η προθεσμία αναγνώρισης της εγγύησης είναι 14 ημέρες.
 11. Επιπλέον, όλα τα διαμαντένια προϊόντα καλύπτονται από δωρεάν υπηρεσίες καθαρισμού και επιθεώρησης διαμαντιών, τις οποίες ο πελάτης μπορεί να εκτελεί μαζί μας όσο συχνά χρειάζεται.
 12. Η εφ΄ όρου ζωής εγγύηση ισχύει μόνο με το πιστοποιητικό ποιότητας SAVICKI, το οποίο περιλαμβάνεται σε κάθε προϊόν.
Κατηγορίες