Λάβετε έναν κωδικό για επιπλέον έκπτωση 15% Λάβετε τον κωδικό
0
:
0
:
0
:
0
 • Δωρεάν αποστολή
 • 120 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
 • Ελεύθερη ρύθμιση μεγέθους
 • SAVICKI Care+®
 • Δωρεάν χάραξη
Προϊόντα:

Τα προϊόντα που αναζητάτε δεν βρέθηκαν...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησης

Κατηγορίες:

Η κατηγορία που αναζητάτε δεν βρέθηκε...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησηςΠιο συχνή αναζήτηση: Δαχτυλίδια με αποστολή σε 24 ώρες Δαχτυλίδια με διαμάντι Κλασικά δαχτυλίδια Χρυσά δαχτυλίδια Δαχτυλίδια με μαύρο διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Βέρες γάμου 24H Κλασικές βέρες Επίπεδα δαχτυλίδια Βέρες από μαύρο χρυσό Βέρες με διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Καθημερινά κοσμήματα. Χρυσά κοσμήματα Κοσμήματα με διαμάντια

Λογότυπο της μάρκας Savicki

Προσεκτικά επιλεγμένο από ειδικευμένους εκτιμητές κοσμημάτων
SAVICKI. Τα πλαισιομένα διαμάντια στα κοσμήματά μας αποτελούν εγγύηση ποιότητας για πάντα.

Λογότυπο πιστοποιητικού διαμαντιών Λογότυπο πιστοποιητικού διαμαντιών Λογότυπο πιστοποιητικού διαμαντιών

Εγγύηση εφ΄όρου ζωής

Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος
φίλος μιας γυναίκας

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αποσπάσματα για τα διαμάντια. Και εμείς γίναμε καλοί φίλοι μαζί τους. Επιλέγουμε πολύτιμους λίθους της καλύτερης ποιότητας γνωρίζουμε, ότι δίνοντας την εφ’ όρου ζωής εγγύηση, προσδίδουμε στους πελάτες μας ένα προϊόν για πάντα.

SAVICKI 5C

Βαθμολογία διαμαντιών
επίπεδο ψηλότερα

Ποτέ δεν είμασταν ικανοποιημένοι με τα γενικά αποδεκτά πρότυπα. Γι' αυτό προσθέσαμε ένα πέμπτο "C" - Control στον κανόνα 4C. Τα προσεκτικά επιλεγμένα διαμάντια, ο πολλαπλός ποιοτικός έλεγχος και η βεβαιότητα των παραμέτρων μας δίνουν μια αίσθηση πλήρους ικανοποίησης ενσωματώνοντάς τα στο στέμμα.

Φωτογραφία των διαμαντιών
Φωτογραφία των διαμαντιών
Φωτογραφία των διαμαντιών
Φωτογραφία των διαμαντιών
Φωτογραφία του λογότυπου Savicki 5C
 • 1 στους 5 C

  Cut - δηλαδή κοπή

  Cut - δηλαδή κοπή

  Φωτογραφία των διαμαντιών

  Η κοπή του διαμαντιού το στοιχείο της τελειότητας

  Είναι οι τέλειες αναλογίες και κόψιμο που αναδεικνύουν τη λάμψη των διαμαντιών. Κάθε όψη σε έναν πολύτιμο λίθο λειτουργεί για να του δώσει μια ακόμα πιο όμορφη λάμψη.

  Ακρίβεια – οι περικοπές γίνονται με προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια

  Συμμετρία – οι όψεις του διαμαντιού είναι διατεταγμένες αρμονικά

  Λάμψη – το διαμαντένιο φινίρισμα του δίνει μια μαγευτική λάμψη

 • 2 στους 5 C

  Clarity - καθαρότητα διαμαντιού

  Clarity - καθαρότητα διαμαντιού

  Καθαρότητας σε 10x προσέγγιση

  Ένα πολυτελές διαμάντι έχει ακαταμάχητη λάμψη. Η διαύγεια είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος του κανόνα 5C - τα διαμάντια με μεγάλα εσωτερικά εγκλείσματα δεν θα αιχμαλωτίσουν την αστραφτερή ομορφιά καθώς και εκείνα με σχεδόν τέλεια καθαρότητα.

  Δείτε πόσο τέλεια λαμπυρίζουν τα χρώματα του διαμαντιού. Αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από τη μαγεία των διαμαντιών.

 • 3 στους 5 C

  Color – άψογο χρώμα

  Color – άψογο χρώμα

  Χρώμα διαμαντιού

  Η χρωματική κλίμακα διαμαντιού βαθμολογείται με σύμβολα από D έως Z. Αυτά από την ομάδα D, E, F, G, H, I είναι άχρωμα ή σχεδόν άχρωμα. Το χρώμα των διαμαντιών είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνισή τους. Τα διαμάντια πρέπει να είναι μαγεύουν με τη λευκότητά τους. Οι χαμηλές παράμετροι από την ομάδα N-Z έχουν κίτρινο χρώμα.

  Στις καρδιές των κοσμημάτων SAVICKI θα βρείτε μόνο πετρώματα που αντανακλούν το μοναδικό και επιθυμητό χρώμα τους.

 • 4 στους 5 C

  Carat – κλίμακα βάρους διαμαντιού

  Carat – κλίμακα βάρους διαμαντιού

  Φωτογραφία των διαμαντιών

  ct

  Τι σημαίνει ένα καράτι;

  Το ίδιο το καράτι δεν καθορίζει την αποκλειστικότητα ενός διαμαντιού, μόνο όταν συνδυαστεί με τους υπόλοιπους κανόνες 5C, θα σας επιτρέψει να βρείτε τον τέλειο πολύτιμο λίθο.

  Στο κατάστημα SAVICKI, τα πετρώματα τοποθετημένα στις καρδιές των δαχτυλιδιών αρραβώνων είναι μεταξύ 0,01 ct και 4 ct.

 • 5 στους 5 C

  Control - ποιότητα υπό έλεγχο

  Control - ποιότητα υπό έλεγχο

  Πώς ελέγχουμε τα διαμάντια μας;

  Η διαδικασία ελέγχου διαμαντιών είναι δύο σταδίων. Το πρώτο στάδιο της επαλήθευσης πραγματοποιείται ήδη στην εγκατάσταση που επαληθεύει τον προμηθευτή των λίθων μας. Βάζουμε μπροστά τους μια λίστα αναμονής που πρέπει να τηρηθεί για τα διαμάντια που μας προσφέρουν. Το δεύτερο στάδιο είναι η επαλήθευση διαμαντιών στο εργαστήριό μας. Τα διαμάντια που μας παραδίδονται ελέγχονται με μεγεθυντικό φακό και έπειτα στο κάτω από το μικροσκόπιο.

Cut
Clarity
Color
Carat
Control

CONFLICT-FREE DIAMONDS

Διαμάντια από ασφαλείς
πηγές

Η SAVICKI δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την άνεση των πελατών της. Φροντίζουμε τα κοσμήματα που παραλαμβάνετε να είναι κατασκευασμένα μόνο από υλικά νόμιμων πηγών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συμμετέχουμε επίσης στην καμπάνια που προωθεί τη χρήση διαμαντιών conflict-free.

Kimberley Process Certification Scheme

Στις 5 Νοεμβρίου 2002 στην Ελβετία - 36 χώρες και η Ευρωπαϊκή Κοινότητα ανέλαβαν επίσημα τον αγώνα κατά του εμπορίου διαμαντιών από περιοχές συγκρούσεων, υιοθετώντας την «Διακήρυξη Ιντερλάκεν».

Με αυτόν τον τρόπο, οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν να σεβαστούν το έγγραφο «Kimberley Process Certification Scheme» που ρυθμίζει το σύστημα πιστοποίησης για την εμπορία ακατέργαστων διαμαντιών.

Κάθε κόσμημα με διαμάντια συνοδεύεται από ένα έντυπο Conflict-Free που επιβεβαιώνει ότι τα διαμάντια που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του προέρχονται από νόμιμες πηγές.

Πιστοποιημένη προέλευση

Ελέγχουμε προσεκτικά την προέλευση όλων των διαμαντιών μας. Οι προμηθευτές μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες.

Έμπιστοι προμηθευτές

Συνεργαζόμαστε μόνο με προμηθευτές που έχουμε επιλέξει προσεκτικά. Οι συνεργάτες μας είναι μόνο οι καλύτεροι προμηθευτές της αγοράς.

Μοναδικά κοσμήματα

Τα κοσμημάτων SAVICKI διακοσμούνται μόνο με διαμάντια από νόμιμες πηγές.

Εγγύηση νομιμότητας

Ασφάλεια και άνεση

Φροντίζουμε επίσης τα διαμάντια μας να προέρχονται μόνο από νόμιμες και πλήρως ασφαλείς πηγές. Λέμε ευθέως ότι είμαστε εναντίον της σκληρής διαδικασίας, που είναι η εξόρυξη και το εμπόριο διαμαντιών «αιματηρών».

Οι συνεργάτες μας είναι ειδικά επιλεγμένες εταιρείες, που έχουμε διαλέξει προσεκτικά από όλους τους προμηθευτές που διατίθενται στην αγορά.

Κάθε φορά ελέγχουμε προσεκτικά όλα τα πιστοποιητικά που λαμβάνουμε, ώστε να εγγυόμαστε στους πελάτες μας διαμάντια πλήρως conflict-free που κοσμούν τα κοσμήματά μας.

Φωτογραφία των διαμαντιών

Διαμάντια SAVICKI

Εγγύηση εφ΄όρου ζωής

Προς το συμφέρον των πελατών μας, αποφασίσαμε να προσθέσουμε έναν ακόμη στους γενικά αποδεκτούς κανόνες 4C. Ο κανόνας Control εξασφαλίζει πολλαπλό ποιοτικό έλεγχο των διαμαντιών που θα ενσωματωθούν στα προϊόντα SAVICKI μόνο όταν πληρούν τις απαιτήσεις για πολύτιμους λίθους εξαιρετικής ποιότητας. Μια εγγύηση εφ΄όρου ζωής για τον πολύτιμο λίθο επισυνάπτεται σε κάθε κόσμημα με ένα διαμάντι. Μια τέτοια χειρονομία δείχνει μόνο μια πολύ καλή επιλογή.

Προσεκτικά
επιλεγμένα
διαμάντια

Η εκτεταμένη γνώση της γεμολογίας επιτρέπει στους ειδικούς μας να εξετάζουν προσεκτικά κάθε πολύτιμο λίθο και να επιλέγουν μόνο εκείνους που πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας. Τα διαμάντια νόμιμης προέλευσης διαθέτουν τα δικά τους πιστοποιητικά γνησιότητας - που επιβεβαιώνουν τις παραμέτρους και την προέλευσή τους. Ο κανόνας των 5C που εφαρμόζει η SAVICKI είναι να διασφαλίζει ότι η κοπή, η καθαρότητα, το χρώμα, το βάρος και η ποιότητα κάθε διαμαντιού είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην τελειότητα.

Φωτογραφία των διαμαντιών
Φωτογραφία των διαμαντιών Πλήρη αλλαγή διαμαντιού

Η εγγύησή μας καλύπτει ελαττώματα διαμαντιών σε μορφή θραύσης και απώλειας, μόνο στις περίπτωσεις που η αρχική θέση του διαμαντιού δεν υπόκειται σε αλλαγές.

Φωτογραφία των διαμαντιών Δωρεάν επισκευή

Σε περίπτωση ζημιάς του διαμαντού, οι ιδικοί μας θα αξιολογήσουν και θα επισκευάσουν τη ζημιά του διαμαντιού χωρίς χρέωση.

Φωτογραφία των διαμαντιών Απεριόριστη υπηρεσία καθαρισμού

Τα μοναδικά κοσμήματα απαιτούν ειδική μεταχείριση. Οι κοσμηματοποιοί μας θα επαναφέρουν τη λάμψη των κοσμημάτων σας κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας καθαρισμού 5 βημάτων.

Στάνταρ Εγγύηση SAVICKI
Ολική ανλλαγή διαμαντιού
Απεριόριστη υπηρεσία καθαρισμού
Δωρεάν επισκευή
Χρόνος πραγματοποίησης
Εγγύηση εφ' όρου ζωής
Πιστοποιητικό ποιότητας

Εγγύηση εφ' όρου ζωής

Τα διαμάντια είναι ένα πολύ γνωστό σύμβολο της αιωνιότητας. Για να αποδείξουμε ότι τα διαμάντια SAVICKI επιλέγονται με τη μεγαλύτερη προσοχή και ότι η ποιότητά τους είναι εξίσου αδιαμφισβήτητη, παρέχουμε εγγύηση ζωής για τα κοσμήματα με διαμάντια.

Η εγγύηση εφ' όρου ζωής SAVICKI καλύπτει όλα τα κοσμήματα με διαμάντια αξίας άνω των 200 ευρώ. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την εγγύηση σε περίπτωση που ένα διαμάντι θρυμματιστεί, σπάσει ή χτυπηθεί, ωστόσο, πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του θέση.

Η εγγύηση εφ' όρου ζωής για τα διαμάντια αποδεικνύει μόνο ότι οι πολύτιμοι λίθοι που χρησιμοποιούνται για τα κοσμήματα SAVICKI είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Μάθετε περισσότερα για τη SAVICKI Care+®
Φωτογραφία των διαμαντιών

Ιδιαίτερο από κάθε άποψη

Ακεραιότητα, αγνότητα, τελειότητα - αυτές οι τρεις λέξεις περιγράφουν τέλεια τα διαμάντια που θα βρείτε στα δαχτυλίδια αρραβώνων SAVICKI. Καθαρή, κρυστάλλινη ομορφιά που αντανακλά το φως μέσα από το αρμονικό εσωτερικό του. Κάθε διαμάντι που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο κοσμημάτων SAVICKI είναι ένας πολύτιμος λίθος που έχει υποβληθεί σε πολλαπλούς ποιοτικούς ελέγχους. Οι πελάτες μας λαμβάνουν μόνο το καλύτερο από εμάς. Χάρη στον κανόνα 5C, την εγγύηση εφ' όρου ζωής και τα πιστοποιητικά γνησιότητας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο θα λάβει ότι καλύτερο.

Δείτε όλα τα δαχτυλίδια με διαμάντια
Κατηγορίες