Λάβετε έναν κωδικό για επιπλέον έκπτωση 15% Λάβετε τον κωδικό
0
:
0
:
0
:
0
  • Δωρεάν αποστολή
  • 120 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
  • Ελεύθερη ρύθμιση μεγέθους
  • SAVICKI Care+®
  • Δωρεάν χάραξη
Προϊόντα:

Τα προϊόντα που αναζητάτε δεν βρέθηκαν...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησης

Κατηγορίες:

Η κατηγορία που αναζητάτε δεν βρέθηκε...

Εισάγετε έναν άλλο όρο αναζήτησηςΠιο συχνή αναζήτηση: Δαχτυλίδια με αποστολή σε 24 ώρες Δαχτυλίδια με διαμάντι Κλασικά δαχτυλίδια Χρυσά δαχτυλίδια Δαχτυλίδια με μαύρο διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Βέρες γάμου 24H Κλασικές βέρες Επίπεδα δαχτυλίδια Βέρες από μαύρο χρυσό Βέρες με διαμάντιΠιο συχνή αναζήτηση: Καθημερινά κοσμήματα. Χρυσά κοσμήματα Κοσμήματα με διαμάντια

Χρησιμοποιείστε το δωρεάν μετρητή κοσμημάτων της Savicki

Το δωρεάν μέτρο κοσμημάτων της SAVICKI είναι ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος για να μετρήσετε το μέγεθος του δακτύλου σας πριν αγοράσετε το δαχτυλίδι αρραβώνων και τις βέρες γάμου σας. Παραγγείλετε ένα μέτρο δαχτυλιδιλων ή ένα ραβδί δάχτυλο μετρητή εντελώς δωρεάν.

Εικόνα του κυπέλλου μέτρησης

Δωρεάν μέτρο δαχτυλιδιών και μεταφορά

Αποστολή σε 24 ώρες

Ευκολία χρήσης

Έμπειροι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Το μέτρο κοσμημάτων της SAVICKI αποτελείται από πλαστικά δαχτυλίδια με πληροφορίες για το μέγεθος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

1. Δοκιμάστε ένα προς ένα τα δαχτυλίδια του μέτρου κοσμημάτων

Τοποθετήστε τα δακτύλιους στο δάχτυλό σας ένα προς ένα. Το σωστό μέγεθος θα είναι όταν το δαχτυλίδι περάσει από την άρθρωση δακτύλου με μικρή αντίσταση και είναι ελαφρώς πιο χαλαρό την κεφαλή του μετακαρπίου.

Εικόνα του κυπέλλου μέτρησης
Εικόνα του κυπέλλου μέτρησης

2. Κάντε μετρήσεις το πρωί και το βράδυ

Πολλά άτομα είναι επιρρεπή στο πρήξιμο των δαχτύλων αναλόγως με τον καιρό, την ώρα της ημέρας ή άλλους παράγοντες. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να μετράτε το μέγεθος του δαχτύλου σας τουλάχιστον δύο φορές σε μία ημέρα.

3. Επιλέξτε το τέλειο δαχτυλίδι που ταιριάζει

Τώρα που το μέγεθος του δαχτύλου σας δεν αποτελεί πλέον μυστήριο, μπορείτε να προχωρήσετε στην αναζήτηση του τέλειου δαχτυλιδιού αρραβώνων ή βερών γάμου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον διαμορφωτή μας για να δημιουργήσετε το τέλειο δαχτυλίδι.

Σχέδιο δαχτυλιδιού
Κατηγορίες